כמה עולים מחסומים לחניה פרטית?

מאת אבי שערים אוטומטיים

מחסום לחניה

היה ואתם גרים בבניין שיתופי ומעוניינים להתקין מחסום או שער חשמלי לחניה הפרטית של הדיירים או שאתם מתגוררים בבית פרטי וחשוב לכם לשמור על החנייה שלכם פנויה במשך היום, מוטב שתתקינו מחסום או שער לחניה הפרטית שלכם שימנע כניסה של רכב זר ויתאים לכל הצרכים שלכם.

במה מומלץ לבחור: מחסום או שער חשמלי?

התשובה היא כאמור תהיה תלויה בכמות הפתיחות והיציאות ביום וברמה שבה אתם מעוניינים לאבטח את החניה. אם מדובר בכמות גדולה של רכבים שנכנסים ויוצאים מדי יום, שכן הפתיח של השער או המחסום יעבוד שעות נוספות. למחסומים יש מנגנון פתיחה וסגירה הרבה יותר מהיר משער חשמלי, לכן, במקרים אלה מומלץ לשים מחסום שהוא בעיקר עמיד מול כמויות הסגירה והפתיחה ומול כל תקלה. אם נבקש בטיחות גבוהה יותר, שתאפשר חסימה הרמטית לרכבים ולכל אדם שמבקש להיכנס, מומלץ יהיה לבחור בשער חשמלי. בנוסף, אם החניה תהייה ממוקמת בקומת הקרקע, לרוב הבחירה תהיה במחסום, זאת מאחר שיש כבר דלת חשמלית שמונעת כניסה של אדם זר. הואיל ומדובר בחניה תת קרקעית, יש להתקין שער חשמלי שימנע כניסה של כולם.

כמה עולה מחסום?

לפני כל בחירה יש לקחת בחשבון את עלויות ההתקנה של המחסום או השער. עלות של מחסום כולל התקנה, מחירו הממוצע – 5,500 ₪, אולם לעיתים מה שעשוי לייקר את המחיר הוא היעדר תשתית מתאימה ואז יהיה הצורך בהכנה של תשתית מבטון. במקרה כזה המחיר יעלה – 7000 ₪ בממוצע. יחד עם זאת, שלט זול שמתפעל את המחסום יעלה סביב ה – 80 ₪ בעוד ששלט איכותי יעלה בערך 120 ₪. לאחר ההתקנה תקבלו אחריות על המחסום למשך שנה אחת לכל הפחות, ואם תרצו, תוכלו לרכוש אחריות מורחבת במחיר- 100 ₪ לחודש.

מה עלול להתקלקל במחסומים?

כמו כל דבר חשמלי או כל מוצר בעל מנגנון מכני שעלול להתקלקל, כך גם במקרים של שערים או מחסומים, גם הם עשויים להתקלקל ואז מיד תאלצו להזעיק משהו מומחה שיבוא להסדיר את התקלה. לא פעם אנשים שעושים שימוש במחסום עלולים לשבור את הקפיץ של המחסום, או חלילה את הזרוע. מצב כזה עלול להתרחש בזמן שהשלט לא עובד ואז הברירה תהיה הפעלת כוח פיזי והזזת המחסום בעזרת היד. חשוב לדעת שתיקון מהסוג הזה אינו כלול באחריות. במקרים של תקלה מהסוג הזה, המוט אלומיניום יכול להגיע לעלות של – 1000 ₪, בעוד שהקפיץ עלותו תהייה 600 ₪ וגם העבודה עשויה לעלות סביב ה – 300 ₪.

כמה עולה שער חשמלי?

במקרה של שער חשמלי המחיר יהיה בדרך כלל הרבה יותר גבוה ממחסום, שכן מדובר במתקן הרבה יותר מסיבי ומורכב. יש שני סוגים של שערים חשמליים, הסוג הראשון יפתח למעלה והוא גם מתאים יותר לבית פרטי ולא למקרים בהם יש צורך בפתיחות וסגירות מרובות. הסוג השני, שהוא מבוקש מאוד בבניינים משותפים, יהיה עשוי מתכת והוא ינוע על מסילה שמחוברת לקרקע. העלויות של שני הסוגים יכולים להגיע ל – 15,000 ₪ ויותר, זאת גם בהתחשב בגודל ובדגם של השער. שלט לשער יעלה בסביבות ה – 100 ₪.

אבי שערים אוטומטיים יעזרו לכם בבחירת השער המתאים ביותר בשבילכם
להצעת מחיר השאירו פרטים כאן או התקשרו
072-3311501

תפריט נגישות